Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampfyllda paprikor

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gott tillbehör till middagen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär av ett lock på varje paprika. Om det är stora paprikor dela i halvor. Ta bort kärnorna.
  2. Skiva champinjonerna och hacka löken, fräs i smör, tills all vätska kokat bort. Ta upp och blanda med övriga ingredienser.
  3. Placera paprikorna i en smord form. Fyll dem med fyllningen och lägg på locken.
  4. Stek i nedre delen av ugnen ca 30 minuter, i 200 grader
  5. Serveras ljumma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.