Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampgratinerad färsbiff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Oj oj oj, så gott detta var!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ströbrödet svälla i mjölken. Tillsätt färs, salt, peppar och ägg. Forma till ca 8 biffar som steks ca 5 min på var sida. Lägg dem på smort ungsfat.
  2. Fräs svampen i margarin tills det "knäpper" i den. Strö över mjölet och späd med vätskan. Koka ca 5 min. Salta.
  3. Häll stuvningen över biffarna och gratinera i mitten av ugnen i 225 grader ca 10-15 min. Servera med brysselkål och stekt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anluk 3 februari 2010

    Oj vilket gott sätt att servera köttfärsbiffar på. Tog färska champinjoner eftersom jag tycker det är godast. Hade potatisklyftor till. Toppbetyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.