Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 42 minuter
Skriv ut

En lättlagad rätt som går bra att dubblera. Perfekt bjudmat.

Ingredienser

Instruktioner

Smörj en långpanna, skär fiskblocken i bitar och fördela dem över botten. Salta och peppra fisken. Lägg tomaterna över. Blanda champinjonsoppan med créme fraiche och djupfryst dill och bred ut detta över fisken. Sätt in formen i ugnen i 225 grader. Ta ut efter 15 min och strö över osten och gratinera ytterligare ca 10 min eller tills osten fått fin färg. Servera med potatis eller ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.