Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampgratinerad fläskfile

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det är bara så gott, gör den ganska ofta

Ingredienser

Instruktioner

Stek fläskfile i smör,salta och peppra. Efterstek under lock i 15-20 min. Skiva filén och lägg den på ett ugnsfast form. Fräs skivad svamp i smör och strö på med vetemjöl,späd med grädde och sjud i 5 min Smaka av med salt. Bred stuvningen över filén och gratinera ca 20 min i 225 grader. Servera med kokt potatis eller en potatisgratäng och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lisbethv 22 november 2008

    Gott rena fina smaker. Fläskfile och kantareller är en mycket god kombination.Lagar det ofta då det går att göra det helt färdigt (förutom gratineringen) så man slipper stå vid spisen när man får gäster.

  • Annkicka76 25 september 2009

    vi provade med trattkantareller, blev oxå mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.