Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampgratinerade fiskbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tycker du om fiskbullar är detta ett gott recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt fiskbullarna rinna av och lägg dem på ett smort eldfast fat. Täck dem med skivade tomater.
  2. Fräs svampen i fettet, tillsätt mjölet och späd med vätskan litet i sänder. Smaka av med salt och peppar och låt såsen koka 5 minuter.
  3. Häll såsen på fiskbullarna och strö riven ost över. Gratinera rätten i 275 grader ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.