Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampkrustader

 
Skriv ut

Jättegott småplock som passar bra på buffébordet eller till en drink.

Ingredienser

Instruktioner

Knaperstek baconskivorna (gärna i mikro på hushållspapper) och torka på hushållspapper. Skölj svampen och dela i centimeterstora bitar. Finhacka löken. Fräs svamp och lök i smör och en skvätt öl. Röran ska vara gyllenbrun. Krydda med salt och peppar. Rör ner grädden och låt koka 5 minuter. Värm under tiden krustaderna. Fyll dem med svampröra och toppa med en nypa söndersmulad bacon. Lägg upp krustaderna på ett stort fat och garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.