Vegetarisk lasagne som du gör på ett kick!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Ansa och skiva svampen. och stek den i en stekpanna tills all vätska kokat bort. Ta upp svampen och lägg på en tallrik.
- Skala och skiva eller hacka lök och vitlök. Skiva zucchinin tunt.
- Fräs löken i olivoljan, tillsätt svamp och zucchini.
Fräs någon minut och rör ner krossade tomater och socker. Låt det koka ihop ca 10 minuter.
- Koka upp créme fraiche. Skiva mozzarellan och rör ner hälften av den i créme fraichen och låt den smälta.
Smaka av med salt och peppar.
- Lägg lite av tomatsåsen i botten på en ugnssäker form.
Varva lasagneplattorna med tomat- och créme fraichesås. Spara lite av den vita såsen och bred över. Lägg resten av mozzarellan på toppen.
- Sätt in mitt i ugnen ca 30 minuter.
Servera med sallad.
Publicerat den
4 januari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar