Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamppaj

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Hur god som helst!!! det här recpetet är en blandning av min mammas svampaj och ett recpet här på matklubben, det kom till av att jag inte hade alla ingredienser till en vanlig svamppaj utan helt enkelt körde på vad jag hade hemma. så det blev en blandning av 2 recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnen ska vara 200 gr
  2. Gör först paj degen, tryck ut den i formen sätt in i ugnen 5 min eller tills den är lite lite gyllenbrun, om det blir bubblor kan trycka dem med en gaffel.
  3. Fyllningen: Blanda först ägg, mjölk, salt och peppar. Smula i fetaosten. rör om så att fetaosten blir ordentligt mosad och utblandad.
  4. Häll fyllningen i pajen, då lägger du i svampen, se till att äggstanningen täcker svampen bara du kan behöva trycka ner svampen lite. Täck pajen med ett tunt lager av tomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.