Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamppaj med keso

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smarrig och lite annorlunda svamppaj

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda samman ingredienserna till degen och tryck ut den i formen. Förgrädda pajdegen i ca 10 min. Skiva svamp och purolök, och fräs lätt i några minuter. Hacka äggen. Blanda ihop alla ingredienser i fyllningen utom riven ost som strös på sist. Grädda i mitten av ugnen i ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.