Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamppajer med parmesan i degen

(1 kommentar)  
Skriv ut

Goda minipajer att ha som tillbehör till en buffé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop pajdegen och tryck ut den i 4 lätt smorda portionsformar. Nagga botten och förgrädda i 175 grader i ca 15 minuter och låt ugnen stå på.
  2. Hacka och stek lök och svamp tills all vätska försvinner. Tillsätt grädde, citronsaft, persilja och pressad vitlök och låt puttra ihop.
  3. Lägg svampröran i pajformarna och gör en fördjupning i mitten. Knäck äggen och lägg i fördjupningarna. Strö över parmesan och grädda ca 12 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Alexlyndra 15 juni 2010

    Jag måste bara fråga: jag har ingen våg hemma så måtten med vetemjölet blir lite bökigt för mig. Vet du hur det bli i dl-mått? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.