Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamppasta med pinjenötter och tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lättlagad, underbart god vegetarisk rätt som är både gluten- och laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen.
  2. Skiva rödlök och champinjoner och fräs i oljan. Strö över salt, peppar och timjan efter smak. Häll över pinjenötterna (kan gärna rostas i torr stekpanna innan) och halva cocktailtomater.
  3. Stek inte tomaterna för länge, då blir det geggigt och vattnigt. Om du vill kan du röra runt den avrunna pastan i pannan någon halvminut, eller så häller du bara över svampröran.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.