Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampröra med ris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

titta gärna på http://gourmet.watolla.com/gourmet.php

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt förpackningens anvisningar.Skölj och skiva champinjonerna. Fräs dem utan fett i en kastrull på svag värme tills vätskan från svampen kokat in.Dela auberginerna i halvor på längden. Skär ut innehållet med t.ex. en sked och skär i tärningar. Spara skalen. Hacka tomaterna grovt. Värm ugnen till 175Grad.Blanda champinjoner, auberginetärningar och tomater med riset. Rör i Keso. Smaksätt med salt och peppar.Fördela risblandningen i fyra av skalhalvorna. Lägg på de övriga som lock. Slå in varje aubergine i en bit aluminiumfolie och ställ dem i en liten långpanna. Ugnsbaka auberginerna 30-45 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.