Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampsoppa med dill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En god svampsoppa som jag brukar göra på färska kantareller, men det går även med annan färsk svamp.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka svampen. Fräs lök och svamp i en gryta tills de fått fin färg och doftar gott, salta och peppra. Häll i buljong och dillstjälkar och koka under lock i 15 minuter. Ta bort dillstjälkarna. Tillsätt crème fraiche och finhackad dill. Låt koka upp och sjuda i ca 5 minuter. Servera med bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annikahedkvist 7 oktober 2014

    Supergod svampsoppa. Enkel. Har gjort den flera gånger. Mums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.