Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampspäckad färs i form

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Använder du älgfärs så blanda den gärna med 1/3 fläskfärs. Det är ju lite av en smaksak.

Ingredienser

Instruktioner

Smörj en avlång 1-1 1/2 l ugnsform(Bakform) Arbeta ihop färsen med alla ingredienser utom svampen. Fyll formen med hälften av färsen och jämna till. Fördela drygt halva svampmängden ovanpå och täck med resten av färsen. Tryck ner resterande svamp i färsen. Grädda mitt i ugnen i ca 40-50 minuter i 200 grader. Blanda ingredienserna till såsen i en kastrull och låt koka upp. Servera med kokt potatis och vinbärsgele.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.