Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

svampstuvning

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En krämig svampstuvning som kan användas till mycket till exempel en omelett

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär svampen i mindre bitar. fräs den i smör på medelvärme tills all vätska kokat in. Pudra över mjölet och rör om. Späd med grädde och mjölk under omröring till en slät stuvning.
  2. Låt den sjuda i 5 minuter tillsätt salt och peppar. Om den blir för lös tillsätt ½ msk mjöl till.
  3. Smaklig måltid!
  4. Mvh Daniel

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.