Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampstuvning med vitlök och permesanost

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Denna stuvning är supergod till mackor eller fyllda bröd m.m.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg i smöret i ett stekjärn och i med svampen, löken och vitlöken. Krydda efter egen smak med de tre kryddorna.
  2. När det har fräst i ungefär 5-8 minuter så ska du pudra över mjölet sen i med parmesan, soya, grädde, mjölk och eventuellt mer krydda. Låt puttra några minuter så smakerna sätter sig.
  3. Tips: Det går bra med vilken svampsort som helst även färsk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.