Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svart kaviarbomb

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt förrätt att bre på lite hårt tunt bröd. Passar på sommaren medan man väntar på att grillen ska bli varm.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda cremè fraiche, ost och rödlök. Klä insidan av en rundbottnad skål med plastfolie. Häll i blandningen och låt stå i kyl någon timme. Stjälp upp blandningen på ett serveringsfat och ta bort plasten. Bred över ett lager svart stenbitsrom så att det täcker. Lägg rädisor i en ring runt om. Serveras med små, salta kex och rädisor som dippas i "bomben".

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • susjo34 1 oktober 2009

    Viktigt att man "vänder" ihop ost o creme fraiche, annars kan det bli löst och rinnigt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.