Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mina barn döpte denna rätten till Svart kyckling p g a färgen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Putsa kycklinfileerna och lägg i en ugnsfast form. Skala och finhacka löken.
  3. Blanda soja, olja, chilisås och pressa i vitlöken. Smaka av med svartpeppar.
  4. Häll blandningen över kycklingen och låt den marineras minst en timma i kylskåp. Stek kycklingen i marinaden i ugn i ca 25 minuter. Servera med tex ris och en god sallad. Marinaden blir god som sås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • The_mama97mia 14 februari 2012

    VI provade en gång och samlat betyg då blev en fyra, men jag tror det har potential att bli en fempoängare, så jag väntar med att sätta betyg tills nästa gång vi provar, för det kommer bli flera gånger, jag lovar!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.