Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svart vinbärssylt med päron och kanel

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Låter supersmarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Repa och skölj bären. Skala päronen. Skär dem i bitar.
  2. Blanda vinbär, päron, vatten, strösocker och kanel i en gryta och sjud på svag värme under omrörning i ca 20 minuter.
  3. Tag grytan från värmen. Skumma väl. Låt stå i 15 minuter.
  4. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.