Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svarta Malins bomb

 
Skriv ut

Blir en svart liten bomb med härlig fyllning. Man tar en grönsakstav och "gräver" med den i bomben. Omtyckt snacks av mina ungdomar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Täck en liten rund glasform med gladpack. ca ½ l . Täck plasten med svart caviar. Blanda ishavsrom, osten och crème fraiche med löken. Och häll det i formen. Låt det stå kallt ca 1 timma.
  2. Skala morötter och tvätta de övriga grönsakerna.Skär dem i stavar, bryt buketter av blomkålen.
  3. Servera med kex och morotsstavar, gurkstavar, champinjoner i bitar, blekselleri, blomkålsbuketter eller vad man vill ha för grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.