Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svarta vinbärsbladsaft med apelsin

 
  • Tid: 5 dagar
Skriv ut

Supergod saft. Lämplig att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa bladen, skiva citronerna och apelsinerna, lägg i en stor spann (20 l) eller annat lämpligt kärl. Koka sockerlag häll i citronsyra när den har kokt klart och häll över bladen och frukten. Rör om. Täck över. Rör ett par gånger dagligen i 5 dagar. Sila genom silduk och häll upp på atamonsköljda flaskor.
  2. Blanda den efter egen smak, jag tycker den blir perfekt att blanda 1+7.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.