Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svartpepparhalstrad Norsk laxfilé med svamppasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God laxrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fördela några nypor svartpeppar över laxfiléerna, halstra dem lätt i saltad, torr stekpanna på den sidan pepparn ligger. Salta, peppra, låt steka klart i ugn i 150 grader, 15-18 min.
  2. Koka pastan. Bryn baconbitarna lätt och tillsätt champinjonerna. Rör om. Slå upp i sil när svampen fått färg.
  3. Blanda bacon och svampfräs med den färdigkokta pastan och tillsätt créme fraiche.
  4. Rör om, smaksätt med salt, svartpeppar, och vitlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.