Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svartrotssoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Svartrot är så gott, i gratänger rostade rotfrukter eller varför inte denna underbara soppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär löken bryn utan att den får färg. Dela rotsakerna i bitar. Tillsätt vatten, buljongtärning och rotsakerna. Kokas mjuka.
  2. Mixa därefter soppan. Tillsätt lite grädde. Smaka av och njut!

Kommentarer (1)

  • stiina 19 september 2009

    Jag hade aldrig ätit svartrot (så vitt jag vet), men det kommer jag definitivt göra igen! Jag lagade den utan lök, eftersom jag inte kan äta det, men den var galet god! Den såg lite tråkig ut, så jag blandade även i lite persilja innan den serverades.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.