Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svartvinbärs mousse

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

mmm sommar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös upp gelatinpulvret och smält det i vattenbad eller i mikron. Häll vinbären och strösockret i en kastrull. Koka samman i ca 10 minuter. Mixa sedan till en slät massa. Rör ner gelatin och vanillinsocker i den varma blandningen. Låt svalna. Vispa grädden lätt och vänd ner den i vinbärsblandningen. Ställ i kylen i minst två timmar tills den stelnat.
  2. Tips: Tycker man att det blir för stark smak av vinbär kan man blanda i extra vispad grädde...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.