Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svartvinbärscupcake med rosenblad

 
  • Serverar: 7-8 portioner
Skriv ut

Vi bakade med svarta vinbär men det går lika bra med andra bär som hallon, blåbär eller lingon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175°
  2. Vispa smör och socker vitt och pösigt.
  3. Tillsätt ägg och mjölk och fortsätt vispa det pösigt.
  4. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det försiktigt tillsammans med bären.
  5. Fördela smeten i formarna och grädda i ugnen 15 - 20 minuter.
  6. Rör samman florsocker och lite mjölk i taget till frostingen. Smaksätt ev med rosenvatten.
  7. Bred frostingen på muffinsen när de kallnat. Garnera med rosenblad.
  8. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.