Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svartvinbärskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart gott med svartvinbärssaft i matlagning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dra skinnet av låren. Blanda samman saft, vatten, soja och kryddor i en kastrull. Koka livligt utan lock i 5 min. Lägg i låren och låt dem sjuda under lock i 15-20 min. Tag upp köttet och låt såsen koka i 10 min till, utan lock. Red med arrowrot utrört i lite vatten.
  2. Servera med potatisgratäng och färgglada grönsaker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.