Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svartvinbärsmarinerad kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Otroligt gott och väldigt enkelt att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor. Marinaden: Blanda saft och vatten och krydda marinaden med salt, svartpeppar och ingefära. Låt kasslerskivorna dra i marinaden några timmar. OBS SPARA MARINADEN, den ska användas som grund till såsen.
  2. Tag upp kasslerskivorna från marinaden, låt dem rinna av. Stek kasslern ca 3 minuter på vardera sida.
  3. Häll marinaden i en kastrull, låt den koka upp. Häll i brun maizena och mellangrädden, smaka av såsen, krydda ev mer (efter behag). Lägg i kasslern i såsen och låt det bli genomvarmt.
  4. Servera med potatis och en grön sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.