En mustig gryta som får en underbar smak av svartvinbärssaft!
Instruktioner
- Blanda samman marinaden (saft, soja och lagerblad). Lägg köttet i en liten plastpåse och häll marinaden över, förslut väl. Vänd påsen några gånger under tiden du marinerar köttet i kylen. Marinera gärna över natten.
- Koka upp köttet i marinaden. Tillsätt buljong och grädde. Koka på svag värme tills köttet känns mört.
- Tillsätt rotfrukterna. Koka tills de är mjuka.
Red av med vetemjölet utrört i lite vatten. Koka 5 minuter för att få bort mjölsmaken. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med kokt potatis.
Publicerat den
17 mars 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för receptet, blir säkert en god smak med den svarta vinbärssmaken. Kram SEA
Hej! Grytan lev god och mustig, tyvärr så lev grönsakerna alldeles mörka i färgen.//Lillawe