Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svennas fiskbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kan göras på gös eller gädda, eller båda blandat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna fiskfiléerna och salta dem. Sätt dem i en mixer och tilsätt ägget, grädden . Mixa ihop det hela till en jämn massa.
  2. Smula getosten och blanda den i smeten. Låt smeten stå kallt 1-2 h.
  3. Forma lagom stora biffar av fisksmeten och stek dem gyllenbruna i en stekpanna.Slutgrädda biffarna i 175 grader i ugn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.