Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svensk ceasarsallad med sesamfröstekta duvbröst

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God variant på ceasarsallad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ägg och curry och trä sedan delade duvbröst på längden,trä upp på spetten och låt dessa ligga i äggblandningen. Vänd i sesamfrön och stek på medelvärme gyllene.
  2. Blanda nu dressing av majonnäs,olivolja, vitlök och riven ost och till sist skuren ansjovis och kanske lite tabasco eller chili. Dressingen blir tjock och blandas med handskförsedd hand med fin och sköljd sallad..
  3. Salladen mår bra av om man river bladen och skivar rädisorna, vänd i rucola och skotten.Lägg upp i djup tallrik och toppa med nystekta spett. Strö över lite rostade soyabönor och några drag med pepparkvarnen.
  4. Salt blir det av ansjovisen. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.