Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svensk-italienska kotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Välj en smakrik ost........mums!!

Ingredienser

Instruktioner

Skär kotlettraden i knappt centimetertjocka skivor. Bryn dem i smöret. Lägg skivorna på ett ugns- eller mikrosäkert fat. Klipp skinkan i små bitar. Riv osten. Blanda skinka, ost och vin till en smet. Klicka smeten på de brynta kotletterna. Hetta upp dem i mikrougn, full effekt (750 W) i 4 minuter, eller i ugn 225 grader i 10 minuter. Sås: Kör såsingredienserna i en matberedare. Häll såsen i en kastrull och värm under omrörning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.