Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svensk Sangria

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Servera bålen som fördrink. Har du tillgång till färska blåbär fungerar de förstås också utmärkt att använda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa blåbär och vatten med stav-mixer till slät konsistens. Blir den för tjock så späd med mer vatten. Sila genom finmaskig sil. Släng blåbärs sörjan som blir över.
  2. Blanda blåbärsmixen med resten av ingredienserna. Häll på is och fyll upp i karaff eller bålskål.
  3. Garnera med hela citronmelissblad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 23 september 2008

    Värt 1 viktväktarpoäng per glas

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.