Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svensk tiramisu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den italienska klassikern får en svensk touch med punsch, chokladskorpor och vinbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda äggula och florsocker och vispa luftigt. Vispa äggvitan och grädde var för sig. Blanda kaffe, punsch och vodka. Blanda hälften av kaffemängden med äggulan. Vänd ner mascarpone, grädde och sist äggvitan.
  2. Fördela smeten i 4 glas eller koppar, eller i en stor form. Doppa skorporna i resten av kaffet och tryck ner dem i smeten. Låt stå i kyl.
  3. Garnera med vinbär och kakao.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.