Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sverige cupcake

 
Skriv ut

Nya Sverigebakelsen - Sverige cupcaken av Livet på byn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och höll i mjölken i det varma smöret. Häll detta över ägg och sockret. Blanda i mjöl, bakpulver och salt. Blanda lätt.
  2. Grädda i 175 C i ca 20 minuter tills de ser lätt gyllenbruna ut i färgen. Låt svalna under bakduk eller frys in snabbt före glasering.
  3. Bred på forstingen, gör de lätt toppiga. Frostingen ska vara som mjukt smör i konsistensen. Absolut inte rinnigt!!
  4. Riv den vita chokladen i en bunke, blanda i blått och gult strössel och strö över Cupcaksen. Sätt i en Sverigeflagga.
  5. Mumsa och njut!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.