Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svisstårta med jordgubbar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Den är kanon god

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädde och crème fraiche var för sig. Rör i äggulan och florsockret i crème fraichen och vispa sedan ned det i grädden. Bred ut 1/3 av blandningen i botten på en rund form med löstagbar kant ca 24cm i diameter. Lägg ett lager med maränger och ringla över lite chokladsås. Bred ut 1/3 grädde ett lager maränger, chokladsås och sist grädde och chokladsås igen. Täck över med plastfolie och ställ in formen i frysen i minst 4 timmar. Ta ut glassen ur formen och lägg den på ett fat. Låt stå 15 min före servering. Dekorera med jordgubbar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sioli 22 juli 2009

    Mycket god + lätt att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.