Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sweet Autumn

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Honungsstekt kyckling med wokad blandning av höstens steksvamp, wokgrönt och krispiga nudlar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna efter anvisningen på paketet. Häll sedan av dem och spola med kallt vatten.
  2. Hetta upp en panna eller wok och stek nudlarna i matolja tills de börja få en krispig känsla. Håll hög temperatur och vänd flitigt i pannan. Tag därefter upp nudlarna och lägg dem på en tallrik.
  3. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i lite mat- och sesamolja. När kycklingen börjar få färg tillsätts svampen och steks tillsammans med kycklingen i ett par minuter.
  4. Blanda i de väl avrunna grönsakerna och förstekta nudlarna. Häll i woksåsen och honungen och ge rätten ett snabbt uppkok. Smaka av med Mrs cheng´s Imperial soy sauce.
  5. Toppa med strimlad purjolök och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.