Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sweet chilibakad laxfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ugnsbakad lax som serveras med en krämig sås till couscous.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200°
  2. Salta fisken och lägg den i en smord ugnssäker form. Pensla över sweet chilisås. Baka fisken mitt i ugnen ca 10 minuter.
  3. Blanda créme fraiche, citronsaft och sweet chilisås. Smaka av med salt och peppar.
  4. Tilläga couscous enligt förpackningens anvisningar. Smaka av med salt, svartpeppar och citronsaft. Blanda ner urkärnad och tärnad gurka och hackad dill i couscoussalladen vid serveringen.
  5. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ulle79 13 maj 2009

    snabbt, enkelt o jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.