Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sweet chilifisk

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig fiskgryta med lite sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skär grönsakerna i mindre delar och fräs i olivolja. 2. Smula ner buljongtärningarna och blanda i vatten, matlagningsgrädde, sweet chilisås och vitlök. 3. Tillsätt fisk och sjuda i ca tio minuter tills fisken är genomkokt. Krydda med salt och lite vitpeppar.
  2. Serveringsförslag Serveras med kokt ris

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • enAnnan 1 oktober 2008

    Mmm, god vardagsmat med lite sting. Enkelt och snabbt som fisk ska vara. Fast vi åt med potatis.

  • farmoringer 18 mars 2009

    Det här var gott. Jag ökade på mängden vätska lite för jag gillar sås. Ökade då mängden kryddor också förstås. Åt med potatis till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.