Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sweet chilimarinerad rostbiff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-20 portioner
Skriv ut

Perfekt på sommarbuffén, till midsommar eller studenten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in köttet med pepparn. Stick in en köttermometer i den största köttbiten. Se till att spetsen kommer i mitten av köttet. Stek i 125°C tills termometern visar 60-65°C. Krydda köttet med salt och låt kallna.
  2. Skär köttet i tunna skivor, gärna med skärmaskin. Lägg skivorna på uppläggningsfat. Blanda samman olja, soja, sweet chili och ingefära. Häll marinaden över köttet och låt stå kallt 3-4 tim.
  3. Garnera med sallatsblad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Rumpkullan 19 mars 2011

    Gott och enkelt :-) Men glöm inte saltet som jag gjorde *L* Vi fick salta efter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.