Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sweetchili Fisk

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Enkel och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla purjolöken och lägg den i botten på en ugnsfast form. Lägg på pangasusfileerna.
  2. Blanda matlagnigsgrädde och sweet chilisås. Vispa så att den blir lite fluffig. Salta och peppra efter tycke. Häll över fisken.
  3. Gratinera i 200*C tills fisken är klar. Beroende på om den var fryst eller tinad. Ca 20-40 min.
  4. Servera med Pressad Potatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.