En matig och supergod sallad, perfekt nu i sommar när man vill äta lättsamt och snabblagat!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Koka risonin enligt anvsining på förpackningen. Låt den svalna.
- Dela kycklingfilén en gång på längden om den är stor. Stek kycklingen i smör så att den får färg.
Salta och peppra.
- Lägg över kycklingen i en smord ugnsfast form och efterstek i ugnen i ca 15 minuter. Kontrollera så att den är genomstekt.
- Låt kycklingen svalna och skär den sedan i mycket tunna skivor.
- Blanda sweet chilisås, olivolja, curry, paprikapulver, citronskal, salt och peppar till en marinad.
- Rör ner kycklingen och låt den marineras i ca en timme.
- Skala och skär gurkan i skivor och skär melonen i tärningar, dela cocktailtomaterna. Skär eller riv salladen i bitar. Lägg alltsammans i en skål och tillsätt risonin.
- Lägg upp salladen på ett fat och ös över kycklingen i sin marinad, smulad fetaost och caschewnötter.
Servera salladen med en klick yoghurt.
Publicerat den
12 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar