Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sydländsk köttfärsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu en favoritgryta som jag gör då och då, men har tyvärr ingen bild.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär squashen i 2 cm stora bitar. Kärna ur paprikorna. Skär dem i små bitar. Hacka löken. Smält matfettet i en gryta. Bryn köttfärsen, men smula inte isär den för mycket. Låt den steka en stund.
  2. Häll i buljongen. Tillsätt de hackade grönsakerna, tomaterna, vitlök, salt, peppar, basilika och soja. Koka på svag värme ca 10 minuter.
  3. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.