Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syltad Gurka

 
Skriv ut

Kan ätas efter 1 vecka och är hållbar i 3-4 månader i kylskåp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och borsta gurkorna väl, skär dem i skivor.
  2. Skär löken i klyftor och chilipepparn i skivor.
  3. Koka upp vatten ättiksprit, socker och salt i en kastrull.
  4. Skölj dillen
  5. Lägg gurka, lök,chilipeppar,dill senapsfrö och peppar i rena glasburkar.
  6. Häll på lagen Sätt på lock

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.