- Serverar: 20 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Jättegott till alla kötträtter.
Instruktioner
- Skölj och halvera frukten på längden och skrapa ur kärnhuset..
Skär squashen i ganska stora bitar och koka dem knappt mjuka saltat vatten cirka 2-3 minuter.
Låt rinna av väl.
- Blanda ättikssprit, vatten och socker i en kastrull.
Låt lagen koka upp.
Tillsätt senapskorn, svrtpepparoch ingefära.
Lägg i squashbitarna och låt dem koka i lagen 2-3 min.
- Ta upp bitarna och lägg dem i väl rengjorda glasburkar. Tillsätt skalad skivad pepparrot.
- Koka ihop lagen några minuter och häll den i burken så att den täcker squashen.
Sätt på täta lock och låt svalna.
- Förvara burkarna i kylen.
Vänta minst ett par veckor innan du smakar på den. Mums!
Publicerat den
22 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Kanon gott. Lagom krispig.......