Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syltade kantareller

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skölj kantarellerna och lägg dem i en kastrull. Häll på så mycket vatten att det täcker, salta och koka i 10 min. Sila av spadet och spara 3 dl. Blanda samman lagen. Koka upp den, lägg i svampen och koka 1 timme. Lägg kantarellerna med sin lag på väl rengjorda burkar. Lagen ska täcka svampen. Sätt på lock genast och låt svampen svalna. Förvara svalt och mörkt!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Miltons7a 3 september 2010

    Syltade katareller suveränt gott till leverpastej smörgås och inte så dumt heller till kokta ägg istället för kaviar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.