Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syltade nypon

 
  • Serverar: 1-2 portioner
Skriv ut

Ett utsökt tillbehör till viltkött och höstens mustiga köttgrytor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skaft och blomfästen från nyponen. Dela dem och kärna ur med en liten sked. Skölj väl.
  2. Koka upp vatten, ättikssprit, socker, kanel och nejlikor. Lägg i nyponen och låt dem småkoka under lock ca 30 minuter.
  3. Häll upp i rengjorda, varma glasburkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.