Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syltbollar

(2 kommentarer)  
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jättegoda glutenfria kakor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör matfett och socker smidigt. Tillsätt ägg och potatismjöl eller maizena. Forma degen till små bollar och placera dom i små kakformar. Lägg kakformarna på en plåt. Platta till dem lätt och gör en fördjupningen i mitten. Fyll med lite sylt.
  2. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter.

Kommentarer (2)

  • carmenlita 16 januari 2010

    hmmm ska prova detta men det står inga grader men får väl chansa då

  • Dansarn92 6 februari 2012

    Gjort dom och dom blev goda! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.