Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syltgrottor med björnbär och mynta

 
  • Serverar: 35-40 portioner
Skriv ut

Den traditionella syltgrottan har fått ett ansiktslyft med färsk mynta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Mixa sönder myntabladen tillsammans med sockret. Rör ihop smör och myntasocker med elvisp tills det är mjukt och pösigt. Sikta i mjölet och arbeta ihop till en smidig deg.
  3. Forma degen till små bollar och lägg dem i småbrödsformar. Gör ett hål med fingret i varje boll och fyll det med björnbärssylt.
  4. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt dem svalna helt på ett galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.