Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sylvesterskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Helt suverän rätt när man tröttnat på julskinkan och vill ha den på annat sätt

Ingredienser

Instruktioner

Lägg skivorna löst i en ugnssäker form. Häll på vinet och låt det stå och dra 1-2 timmar, gärna mer, vänd skivorna så att de blir indränkta. Vispa grädden till skum och rör ner chilisåsen. Sätt ugnen på 200 grader. Bred grädden över skinkan och gratinera i ugnen 10 -15 min Strö persilja över vid serveringen. Grädden har blivit en härlig sås! Bjud ris och haricots verts till. Sparris eller små fina ärter är också gott. Grönsallad och sprödvärmda kuvertbröd passar också bra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.