Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syrlig hallonsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

En kokt syrlig hallonsås som passar perfekt till hallon och chokladkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka hallonen på medelhög värme. När dom börjar smälta kan du hälla i vattnet.
  2. Sen när det är väl blandat kan du hälla i florsockret. (du måste blanda hela tiden med en gaffel så att du inte bränner vid såsen.) Sen när du tycker att såsen smakar bra kan du hälla i citronsaften. sen är det bara att smaka av tills du är nöjd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sofica 18 juni 2008

    vad trevligt med en syrlig sylt/sås och inte bara söt, låter smaskens!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.